Campingplads på Skagen

I år havde vi besluttet at holde vores ferie i en hytte på en Campingplads, og gerne ved Vesterhavet og Nordjylland – og da vi ikke var så kendt deroppe, så søgte vi på nettet efter campingplads Nordjylland, for at se hvad der bød sig til. Det der faldt mest i vores smag var en hytte på Skagen Sydstrand Camping, for de mindede mest om det at ligge i telt, men med den fordel, at hvis det skulle begynde at storme eller regne, så blev huset stående. Det var et lille et rums hus, hvor der var det man skulle bruge, og vi hyggede os med at der var lidt primitivt, men det var hvad vi gerne ville have på vores campingtur og campinghytte.
Det var dejligt at det der stod på deres hjemmeside https://www.skagensydstrandcamping.dk/ også var det man fik og de billeder der var lagt op, lignede også virkeligheden – det er jo altid spændende når man booker ud fra et billede, om der så er fiflet med det, men det var der ikke her.

Skagen er en lille by, med de gamle gule huse der præger bybilledet, og selvfølgelig var vi da også inde og høre Sussie og Leo, nu vi var der – en helt uforglemmelig aften, så har jeg ikke sagt for meget. Det har været den fedeste camping i Skagen vi oplevede, og vi fik rørt os fysisk og vi fik grinet og vi havde det bare sjovt. Jeg anede ikke at sådan noget fandtes på campingpladser i Skagen, men det kan i hvert fald varmt anbefales, hvis man ellers er campist.
Vi var glade for vores lille camping hytte, for den ene nat fik vi skybrud, og vi kunne være indendørs og nyde lyden af den tunge regn på taget – jeg er ikke så sikker på, at havde vi ligget i telt, at teltet havde kunne holde det tunge skybrud ud, uden at alt det der var indeni var blevet enten fugtigt eller plask vådt – for der kom meget vand. Endnu en fordel ved at have lejet en hytte frem for at have et telt slået op på Campingpladsen.

Relaterede artikler