Centralstøvsuger og tilbehør

Nu har jeg lige fået installeret en centralstøvsuger i mit hus, og hvor er det bare dejligt at jeg ikke skal rende rundt med en almindelig støvsuger mere. Det er kun støvsugerslangerne jeg lige skal putte i støvsuger hullet i væggen, og vupti så er jeg i gang – ingen sur lugt fra en gammel støvsuger pose, ingen skift af el stik, fordi at støvsuger ledningen ikke er lang nok. En stor drøm er gået i opfyldelse. Nu har vi også et stort hus og derfor også støvsuger huller til central støvsuger ledningen i alle de værelser der er nødvendige for at jeg kan nå rundt til alle rummene. Et eller andet sted, så er det jo mest støvsuger slangerne der er det vigtigste i det praktiske arbejde med en central støvsuger

Centralstøvsugere og tilbehør

Der hører selvfølgelig mere til en Central støvsuger en blot de her støvsuger slanger, for den store beholder hvor alt skidtet samles op i står ude i garagen, og er nem at komme til at tømme når tid er – og da denne beholder er stor, ja så skal den ikke skiftes så tit. Der hører også støvsuger poser med til en vores central støvsuger, nøjagtig som til en ganske almindelig støvsuger, bare meget større. Vi har endnu ikke fået installeret en central støvsuger i vores sommerhus, men jeg tænker at det kommer ikke til at tage så lang tid før vi har det. Jeg er ligesom blevet afhængig af min central støvsuger og kan ikke undvære den.

Relaterede artikler