Den kvalitetsbevidste is kaffedrikker

Jeg selv elsker en rigtig god is kaffe, og hver gang jeg er i udlandet, får jeg altid is kaffe, frem for en almindelig kaffe eller espresso kaffe. Det er dejligt med en kold iskaffe i sommervarmen, og den køler dejligt. Dog er der rigtig mange forskellige måder at lave iskaffe på, og bedst som man tror at det er iskaffe med vanilje is, så kommer der en iskaffe der er lavet med kaffe, vand og isterninger, så går der lidt af glæden, når man forventer noget helt andet. det er jeg også sikker på at i andre har prøvet. I min optik er iskaffe noget jeg får på en restaurant eller selv laver – men nu har jeg erfaret at man også kan få iskaffe som pulver, som bare skal fyldes med vand.

Iskaffe på tilbud

Det lyder jo super dejligt, men nu er jeg den kvalitetsbevidste is kaffe drikker, og derfor, når jeg skal have en iskaffe, så skal den være både bæredygtig og smage som dem jeg får i udlandet, altså dem med vaniljeis. Så ved jeg godt at det kan jeg måske ikke lige få i pulverform, men hvis der er tilbud på iskaffe, kan jeg jo bare have en liter vaniljeis liggende i min fryser, og selv tilføje den. Jeg bruger næsten altid peterlarsenkaffeshop.dk især når der er tilbud på deres forskellige kaffe, herunder is kaffen. Selv mine børnebørn elsker iskaffe, så det er ved at blive populært indenfor den yngre generation, og så er det dejligt at kunne tilbyde dem det.

Relaterede artikler