En miljørigtige løsning mod olieforurening

Olieforurening er en stor problem, derfor har oliesug.nu fundet en miljørigtige løsning mod olieforurening. De har nogle absorberingsprodukter der kan bruges ved oliespild i både vand og land. På fast grund bruger de en bekæmpelse der er lavet af tang, deres produkt er derfor et naturprodukt uden kunstige stoffer. For at bekæmpe olispil på vand, bruger de træfibre. Det flyder på vandet og suger derfor olien til sig. Det er igen et naturprodukt, som nedbrydes uden at påvirke miljøet.

Deres produkter til land

Nogle gange kan det være svært at undgå oliespild, det kan f.eks. være svært hvis man arbejder på et autoværksted. Deres oliesug produkter til land er meget effektive og gøre det meget nemt at fjerne olie både indendørs og udendørs. Man kan både finde en let og tung variant af deres produkt til at fjerne olie. De bruger organisk granulat som absorbere olien og andre kemikalier som fosforsyre, eddikesyre, saltsyre og svovlsyre. Deres produkt er meget effektiv og kan derfor hjælper med forskelige slags spild. Deres produkter er også meget nemme at bruge. Når man bruger den indendørs, er det meget nem at rydde op da den ikke støver. Udendørs er det også meget nemt at fjerne det fra asfalt og veje. Man kan bruge en kost eller skovl til at fjerne det – så nemt er det!

Olieforurening i vand

Det kan være meget svært at ordne spild i vand, derfor skal man bruge et produkt der virker og er nem at bruge. Deres produkt bruger en granulatelement til at absorbere olien, som også kan absorbere 6,3 gange sin egen vægt og kan flyde op til 12 døgn. Det er også meget nemt at arbejde med og kan derfor bruges af alle. Hvis man har brug for noget der kan absorbere meget, kan man også vælge at bruge deres flydespærre, som man bruger til at kontrollere det inden man fjerner det.

Relaterede artikler