Få boliginspiration hos Boligdage

Vil du gerne vide mere om livstil, så skal du da helt sikkert tage på messe med Boligdage! Klik dig ind på deres hjemmeside og læs mere om dem her boligdage.dk/dk/ eller bliv hængende i artikel og hør mere om hvorfor de er så gode som de er
<link2>
Hvorfor tage på messe? På Boligmesse kan man få gode ideer og se hvad der ellers er kommet på markedet. Fordelen ved et besøg på messen er at her kan man få råd fra kompetente udstiller og leverandør.
Om boligdage:
De blev etableret i 1997. Hovedkvarteret ligger i Rødekro, hvor vi har 16 ansatte.
De arrangerede vores første bolig og livsstilmesse i 1998. Siden er vi vokset kraftigt. Nu organiserer de årligt 16 store messer. Sidste år kunne de byde velkommen til mere end 209.000 besøgende. 14 af vores messer er i Danmark. De 2 andre i Tyskland.
Udover at arrangere deres egne messer, Boligdage.dk, er vi også totalleverandør af messeudstyr. De kan levere alle former for udstyr og tjenester til messer, kongresser, konferencer og andre former for store og små begivenheder.
Deres messer, Boligdage.dk, giver vores udstiller mulighed for at møde tusinder af nye kunder – ansigt til ansigt. Publikum på messerne får mulighed for at få inspiration, nyeste trends og enestående tilbud fra både lokale, regionale og landsdækkende virksomheder og udstillere. Publikum får et væld af oplevelser samt information og direkte personlig kontakt med udstillere indenfor blandt andet badeværelser, køkkener, møbler, welness, sundhed, gulve, byggematerialer, elektronik, interiør, have og ferier til forsikringer og meget, meget mere.
Vores messekoncept, Boligdage.dk, findes i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.
Har man nogle spørgsmål kan man kontakte boligmessen, der forefindes kontaktformularer inde på deres hjemmeside. De svarer altid tilbage meget hurtigt.

Relaterede artikler