Festartikler til festen

Nu står der atter en fest for døren, og da vi ikke tidligere har haft nogle børn i familien der er blevet student, så måtte vi ud og se hvad der var vi kunne pynte op med, når den store dag skulle fejres. tidligere havde vi været inde på en fest shop, hvor vi fik handlet ind til vores barnedåb, og her fik vi lige det vi ønskede og i de farver der passede ind til alt det andet som vi allerede havde. Det er ufatteligt hvor meget forskelligt fest tilbehør der findes, og går man ind på https://shop.festgear.dk/ så er jeg sikker på at man finder det man har brug for. De har i hvert fald et kæmpe udvalg, og så er det enormt nemt at finde rundt på deres hjemmeside, hvilket jeg syntes er utroligt vigtigt når man i forvejen har travlt med diverse forberedelser.

Selv hvis man står og skal arrangere et bryllup, så findes der så mange forskellige festartikler så man ikke går forgæves når man er på deres hjemmeside.
Nu er det ikke sådan at man også kan købe en brudebuket, men alt andet der hører med til selve den festlige op pyntning der skal til til selve festen, som for eksempel, balloner, lys, bord løbere i mange forskellige farver, flag, lysestager – ballonvægte til at holde fast på ballonerne.
Nogen gange har man også brug for at leje festteltet eller borde og stole, og det kan man også leje her, så faktisk kan man bare gå ind på deres hjemmeside, og sætte sig ned, og bestille alt det man syntes der skal til den store dag.
Det har vi gjort i forhold til vores studenterfest, teltet er lejet og sat op, og det samme er borde og stole – bestil, glas og tallerkener havde vi selv nok af, så det undlod vi. Så blev der også lige råd til at få nogle af deres Helium balloner som de unge mennesker kunne hygge sig med, og få forvrænget deres stemmer lidt, når de nåede langt ud på aftenen efter adskillige drinks.

Relaterede artikler