Find dit nye barudstyr online


Ny isspand eller smart drinksmixer? Skal baren opdateres eller udvides med noget lækkert barudstyr, finder man helt sikkert noget spændende hos Barlife.dk. Siden 2011, hvor netbutikken blev lanceret, har man hos Barlife.dk altid bestræbt sig på at have et moderne og aktuelt sortiment, som tilgodeser de flestes behov. Hvad enten man er en virksomhed, der står og mangler en flot og funktionel isspand til at holde vinene kolde i diskotekets bar, eller man har brug for nye klassiske ølglas til restauranten, så er man kommet til det rette sted. Det er man også, hvis man som privatperson kunne tænke sig at gøre en aften i hjemmebaren endnu sjovere med cocktailtilbehør og nye champagneglas.

Da webshoppen startede op, var det først og fremmest erhvervsdrivende, der var kundegruppen. Det har ændret sig gennem årene, så det i dag er både virksomheder og privatpersoner, der handler barudstyr hos Barlife.dk. Det skyldes først og fremmest det fantastiske udvalg, som kan anvendes både derhjemme i privaten og på professionelle barer, diskoteker, natklubber, kroer, værtshuse og restauranter. På hylderne i shoppen er der masser af barudstyr at vælge mellem, både stort og småt, og i mange forskellige prisklasser, at der er noget for alle.

Glas, shakere, skænkepropper, spiritusmålere, vinkarafler, tallerkener, bestik, flaskeholdere, kaffe, spiritus, vin og champagne er blot et meget lille udvalg af det, som kan købes i shoppen. Prisniveauet er absolut rimeligt og konkurrencedygtigt. Skulle man derfor finde et af de produkter, som for eksempel en isspand eller en vinkøler, der sælges hos Barlife.dk, til en lavere pris hos en konkurrent, kan man gøre brug af shoppens prisgaranti. Det betyder, at man får sin vare til den samme pris, som den anden webshop udbyder sin vare til. Det skal man naturligvis gøre brug af, hvis situationen opstår. På Barlife.dk kan man læse om de specifikke regler, der gælder for prisgaranti.

Relaterede artikler