Flexleasing – nemt og bekvemt


Hvad er flexleasing? Drømmer man om at have en af de lækre luksusbiler holdende i indkørslen, men har man også måtte sande, at økonomien desværre ikke tillader at købe en af slagsen? Sådan er der mange danskere, der har det, og det skyldes i langt de fleste tilfælde, at den danske stat opkræver en rekordhøj registreringsafgift. Den kan være utroligt svær at betale, hvis man vil have andet end en bil i mellemklassen.

Rækker drømmen ud over mere, er løsningen måske en såkaldt flexleasing? Man hører begrebet overalt i disse år, og det er ikke uden grund. Der er mange fordele ved at få råderet over en bil i en klasse, som man ellers ikke ville have mulighed for at finansiere, ved hjælp af flexleasing. Hos SpecialCars er man specialist i biler i luksusklassen. For at gøre det så nemt som muligt for danske statsborgere at få råd til at nyde køreture i brands som for eksempel Mercedes-Benz, Audi, BMW, Porsche, Bentley, Ferrari eller Lamborghini, har man gjort flexleasing favorabel.

Når man vælger denne form for aftale, underskriver man en kontrakt for den periode, som man ønsker at lease den bil, som man er interesseret i. Inden man kan sætte sig til rette i sin leasede bil, skal der lægges en udbetaling. Hver måned afdrager man så fremadrettet registreringsafgiften og renteudgifter til SpecialCars. På deres hjemmeside kan man læse meget mere om det økonomiske i forbindelse med flexleasing. Det er også herinde, at man kan læse uddybende om, hvad flexleasing er.

Som virksomhed kunne det måske være interessant at vide mere om splitleasing. Derfor finder man et helt afsnit om denne specielle form for leasing. I korte træk kan man sige, at splitleasing går ud på at “splitte” udgifterne i 2, nemlig i forhold til hvor meget man benytter bilen i arbejdsøjemed og til privatkørsel. Men, hvorfor ikke kigge lidt rundt på siden og bliv begejstret. Hos SpecialCars bestræber man sig konstant på at have et stort og alsidigt udvalg af lækre biler på lager. Flexleasing eller splitleasing? Bilerne på hjemmesiden kan alle leases på begge måder.

Relaterede artikler