Gulve der behager

Der er ingen tvivl om, at det kan betale sig at bruge kvalitetsgulve. Gulve af dårlig kvalitet larmer ikke kun hos dig, men også hos underboen, og selv overboen kan høre det, når du går på gulvet. Larmer gulvet, når man går på det, i en kontorbygning, kan det givet et virkeligt dårligt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har svært ved at koncentrerer sig. Bor man i en gammel bygning, så er favoritoverboen som regel dem, der har gulvtæppe på gulvet. Men man skal ikke fortvivle for olgulve.dk står parat til at hjælpe i de situationer, hvor gulvene er af for ringe kvalitet.

OL Gulve er en gulvspecialist, der hjælper både private og erhverv med at installere og forbedre gulve, så det fungerer optimalt. Virksomheden sælger undergulve, thermobeton, designgulv, kunstofgulve og industrigulve.

OL Gulve har blandt andet specialiseret sig i undergulve, der har stor betydning for både varmeoplevelsen og lydoplevelsen. Af forskellige undergulve sælger og installerer OL Gulve Tecto gulvvarmeplade, selvbærende gulve, fugt- og dampspærregulve, varmegulve samt lydgulve. For eksempel så kræver et velfungerende trægulv, at konstruktionen under gulvet er optimal.

Når der tales om designgulve ved OL Gulve, så er der tale om en videreudvikling af industrigulvet, hvor robustheden, ergonomien og det lette vedligehold er kombineret med et udseende, der gør det attraktivt til boliger, restauranter, hoteller, butikker og kontorer. Der er altså tale om et gulv, der både er robust og lækkert at se på på samme tid. Hos OL Gulve kan man få designgulve i mange forskellige farver.

Er man interesseret i nogle af OL Gulves produkter, så er man altid velkommen til at kigge forbi deres showroom i Valby. Her kan man også få en snak med en af de erfarne konsulenter. Showroomet ligger i den gamle kapselfabrik.

Relaterede artikler