Hårvoks har mænd brugt længe

Sådan noget med hårvoks er slet ikke en ny opfindelse, og hver sin generation har haft sit brand og produkt, som de brugte.
Noget af det nyeste på markedet er https://renew-copenhagen.dk/collections/hair-wax, som den seneste generation er meget glade for, men derfor kan ældre mæng også sagtens bruge det.
Hvis du spørger din bedstefar, hvad han brugte, så var det nok brylcreem, og det var godt til at stive håret af, så man kunne have tidens frisurer, der lignede dem, som Elvis og andre rockmusikere gik med. Man kaldte også den slags for “anderumpen” i Danmark. Det krævede dog, at man have en del hår at gøre godt med.
Senere havde man så andre udgaver, som man kunne gøre lidt mere med, hvor man havde lavet en bedre blanding, og du kan se på skolefotos fra dine forældre måske, hvordan de satte håret op i små pigge, når man havde mindre hår at gøre godt med, men sådan skulle moden være dengang.

Der er også hårvoks til dig

Der er dog også mange andre frisurer, man kan lave med hårvoks, og det kommer også an på, hvad man bruger, og hvor meget man bruger, for man kan måske komme ud for, at man skal bruge en del, når man skal sætte håret til en længere bytur, mens man kan nøjes med mindre, når man bare lige skal have håret til at sidde en enkelt dag, hvor man skal på arbejde eller i skole.
Det er jo også en nemmere måde at kontrollere håret, når det filtrer, og man ikke kan sætte det med en kam.
Heldigvis kan sådan noget hårvoks også let komme ud, og med tiden finder man også lige ud af, hvor meget man skal bruge hver gang, så håret kommer til at sidde helt rigtigt, så man ikke bruger for meget eller for lidt.
Man kan tage lige den rette mængde i et snuptag, så man ser sej ud imens, når man sætter håret til at være klar til de gøremål, som man skal klare den givne dag – det må man jo gerne se flot ud til.

Relaterede artikler