Hvor rejser du helst hen

Når jeg skal vælge rejsedestination, så synes jeg altid godt det kan være svært at bestemme sig for, hvor man skal tage hen. Men det er også fordi, jeg både godt kan lide at komme til syden og nyde solen. Men jeg kan også rigtig godt lide at rejse rundt i de mange spændende storbyer, som vi har specielt i europa. Jeg synes der er noget vildt fascinerede over den historie, som mange af dem gemmer på.

Hver ting til sin tid

Men mange gange ender det også med at blive en hver ting til sin tid. For nogen gange er der bare en form for ferie, som gør sig bedre på en bestemt årstid end noget andet. Og så bliver det naturligt det, man vælger. Hvis det er virkelig koldt om vinteren, så vil man måske gerne ned i varmen. Mens man ikke gider at rende rundt inde i en storby, hvis det er fyrre grader varmt udenfor. Så skal man et sted hen, hvor man kan bade og nyde solen.

Relaterede artikler