Lad det snart blive sommer igen

Her i disse kolde og blæsende tider er det rart at drømme sig til lidt sol og sommer, og jeg tænker ofte tilbage på sidste sommerferie, hvor jeg havde en masse fantastiske oplevelser, som blandt andet bød på masser af natur og gode middage med venner/veninder og familiemedlemmer.

Er der flere ting at lave om sommeren?

Det er som om, at der ikke er helt så mange aktiviteter blandt familie og venner, når det bliver koldt og mørkt udenfor, sammenlignet med når det er sommer og godt vejr udenfor. Det er med andre ord som om, at der bare er mere at lave om sommeren, men det skyldes nok, at man er mere tilbøjelig til at være udenfor og nyde vejret, når det er varmt udenfor.

Jeg har i hvert fald snart tænkt mig at holde en form for frokostarrangement for mine venner/veninder og min familie, for selvom det er mørkt og koldt udenfor, skal det ikke gå ud over vores kvalitetstid. Så må man finde på nogle andre ting at lave.

Relaterede artikler