Pithegn

Afspærring

Man kan have brug for afspæringer i mange forskellige situationer. Det kan eksempelvis være, at man har en offentlig eller privat parkeringsplads, man gerne vil have market og spærret af. Det kan også være ved vejarbejde, hvor man har behov for at få spærret veje eller områder af. Det kan også være pladser, eller andre områder, hvor man måske har et dyrskue eller en koncert, hvor man skal betale entre for at komme ind, og derfor skal der spærres af for, at folk ikke bare går ind.

Pullerter

De fleste steder spærrer man formentlig af med hegn, da det er en alsidig måde at spærre af på. Men der kan være andre steder, hvor hegn ikke opfylder behovet for afspærring, og derfor skal man bruge alternative metoder. Til disse situationer kan man bruge pullerter. Pullerter er nogle små pæle, der placeres med en rum afstand, og hvor der så er placeret en kæde mellem pælene. Tilsammen udgør disse pullerterne. Pælene til pullerterne kan eksempelvis være i beton, men de kan også laves i træ. Er man eksempelvis en kunde, som gerne vil have sine pullerter til at fremstå dekorativt, kan træ være at foretrække fremfor beton.

En anden måde at spærre af på er hegn. Hegn ser man ofte ved udendørskoncerter, hvor man enten kan have gennemsigtige hegn, eller hegn som er dækket til eller i dækkende materiale, således ‘gratister’ ikke kan kigge ind og nyde koncerterne visuelt uden at have betalt for billetten.

Vil man gerne afspærre et parkeringsanlæg, kan man også anvende en port eller en bom. Bomme kan kobles op til et tælle- og betalingsanlæg, således man sikrer, at alle betaler for at benytte parkeringsfaciliteterne. Samtidig vil et tælleanlæg gøre, at man visuelt kan synliggøre, dels hvor mange ledige pladser, der er, og om der overhovedet er nogen ledige pladser.

Læs mere på https://www.pithegn.dk/

Relaterede artikler