SER Hegn

Med et stålhegn eller et jernhegn fra SER Hegn, kan man sikre sig langt bedre mod, at uvedkommende går ind på ens grund. Det kan eksempelvis være, at man gerne vil bruge et stål hegn eller et jern hegn til en byggeplads, hvor det er altafgørende, særligt for sikkerheden, at der ikke er uvedkommende, som trænger ind på byggepladsen. Ved at opsætte et stålhegn eller et jernhegn, signalerer man, at der ikke er fri adgang, og man besværliggør samtidig eventuelle forsøg mod at komme ind på byggepladsen.

En anden måde hvorpå man kan holde uvedkommende væk fra sin grund, det være sig både som privat såvel som erhvervsdrivende er, ved at man sætter en port op ved indgangen til grunden. De porte man kan købe via SER Hegn kommer i flere forskellige udformninger. Her finder man blandt andet skydeporte, der, som navnet antyder, er en port, der skydes til siden i stedet for at åbne enten indad eller udad. En sådan port er pladsbesparende, og her er det ikke nødvendigt, at man skal bakke sin bil væk, inden at porten kan åbne. Et andet alternativ i forhold til porte er en lågeport, der enten kan åbne indad eller udad. Ønsker man at højne sikkerheden yderligere, kan man med rette installere et kamera eller en porttelefon sammen med porten. Ja sågar begge dele, altså både et kamera såvel som en porttelefon kan installeres. Så kan man, når man gerne vil ind på grunden, ringe til dem, der skal lukke en ind, og de både høre og se, via kameraet, hvem der er, der gerne vil ind.

Udover hegn og portløsninger tilbyder SER Hegn også bomløsninger. Det kan eksempelvis bruges til indkørsler for parkeringspladser, eller andre steder, hvor man gerne vil højne sikkerheden omkring området. Uanset hvad man måtte have i tankerne omkring hegnsløsninger, portløsninger og bomløsninger, kan man få råd og sparring med fra SER Hegn. Læs mere her https://ser-hegn.dk/

Relaterede artikler