Smykker fra Julie Sandlau er den smukkeste gave


Dansk design i verdensklasse finder man hos Julie Sandlau smykker, som skaber smukke, stilrene smykker. Hendes symbol og personlige kendetegn er Livets træ, en plante som hun blev inspireret af under en rejse i Østen. Netop det at rejse i Østen har været en stor del af hendes inspirationskilde under processen med at designe smykker. Elementerne fra Østen kombinerer hun med den skandinaviske minimalisme og opnår hermed et enestående resultat, som er helt hendes eget.

Smykker hos Plaza

Hos Plaza forhandles Julie Sandlau smykker, og her kan findes både øreringe, armbånd, vedhæng og halskæder. Alle smykkerne er elegante og kan fås i mange forskellige variationer. Det er smykker af høj kvalitet, som er fremstillet af dels guld dels sølv. Øreringene samt vedhæng består desuden af mangeartede smykkesten såsom forskellige krystaller i blandt andet havblå og grønne nuancer. Der er derfor mulighed for at vælge de rette smykker blandt de mange varianter. Nogle er mere til øreringe, mens andre foretrækker armbånd. Der er smykker til hver en smag.

Den perfekte gave

Smykker kan man aldrig få for mange af, og det er da også her, at man kan finde den perfekte gaveide. Smykker er netop det, som giver personlig stil og ikke mindst sætter prikken over i?et på et flot outfit. Med Julie Sandlau smykker er man sikker på at få et tidløst design og smykker, som kan bruges året rundt. De sofistikerede og elegante smykker er fremstillet af et godt håndværk, som på trods af deres umiddelbare skrøbelighed holder længe og for altid vil stråle af god kvalitet. Smykkerne skal dog opbevares med forsigtighed og gerne ligge lufttæt i for eksempel et smykkeskrin. Krystaller og perler er enhver kvindes drøm, og man vil derfor ikke gå forkert i byen med en smykkeæske som gave.

Relaterede artikler