Stickers med heste

Flot indretning på pigeværelset

Jeg har en pige på 8 år der er helt vild med heste, og generelt bare dyr. Vi har lovet hende at lave et nyt værelse til dig, som er et mere stor pige værelse. Her skal der være en sovesofa, sofabord, skrivebord og naturligvis en masse plads til alt hendes tøj og sko.

Hendes store passion er heste, og hun har reddet lige så længe hun har haft mulighed for det. Vi har derfor snakket om at dekorere hendes værelse med heste stickers som kan give en hyggelig feeling i rummet og gøre hende super glad.

Hvor skal vi sætte hendes nye stickers op?

Vi har drøftet meget hvor de nye stickers skal sættes op, og det er ikke let. Vi har valgt at lade vores datter bestemme. Hun ønskede at de skulle hænge bag sengen, så hun kunne ligge og studere de smukke heste på hendes nye sticker. Men hvordan skal vi hænge dem op? Og hvor mange skal vi købe?

Her søgte vi råd hos Sohu-shop som vi handlede hos. Her fik vi super rådgivning og en kundeservice i top klasse. De rådgav og nøjagtigt i hvor mange vi skulle bruge til væggen, hvordan de skulle sættes op osv. Det var en super god oplevelse, og jeg forventer bestemt vi kommer tilbage og handler hos dem igen. De har et stort udvalg i stickers, ikke kun med heste men med et utal af motiver og mønstre. Derudover var deres levering yderst hurtig og nem.

Relaterede artikler