Lær dig selv og andre at kende på højskole i udlandet.

Når man er ung er det med at komme ud og opleve verden.
Der er ingen forpligtelser, og ofte skal man kun sørge for sig selv.
Prøv derfor at tage på højskole i udlandet, og kom ud og oplev andre kulturer.
Man kan lære meget af at tage ud i verden, fordi man netop får et andet syn på, hvordan man ellers kan leve livet.
Her er plads til at springe ud i masser af gode udfordringer, der især vedrører diverse former for sport.
Det kan være riverrafting eller at turde tage dykkercertifikat for dermed at dykke ned i havet til nogle af de smukkeste koralrev i verden.
En rejse højskole kan give et minde for livet, som man altid kan se tilbage på. Specielt hvis man tør at være en del af gruppen og prøve nogle af de udfordringer af, der er undervejs. På selve rejsen er der erfarne og kompetente rejseledere med, der sørger for et trygt og godt ophold i de enkelte lande.Ved højskole i udlandet får man fantastiske oplevelser

Hvad lærer man på et højskoleophold?

Undervejs på turen er der også højskole fag man skal deltage i. Når man er på højskoleophold i udlandet handler det også meget om, at der er fokus på dannelse og personlig udvikling. Når man er på højskole rejser kan man fx vælge fag som Selvudvikling og Kommunikation eller Frivilligt Arbejde og Kulturforståelse. Ved at arbejde med selvudvikling på rejsen kan man lære sig selv bedre at kende, og finde ud af hvordan man bedst kan indgå i en grupperelation. Når man har faget Frivilligt arbejde og Kulturforståelse indgår man i specifikke projekter i det pågældende land. Det kan være et dyreshelter eller høre, hvordan man bedst kan bevare marinelivet i Mexico.
Ligeledes er det også vigtigt, at få kendskab til det sprog, der tales i det pågældende land.
Således kommer højskole i udlandet hele vejen rundt om begrebet dannelse, og sikrer at det hele menneske tilgodeses med fokus på at komme styrket videre til livets fremtidige udfordringer.

Relaterede artikler