Sommer og vinter

Sommer og vinter, eller er det forår og efterår der er de bedste årstider – det tror jeg aldrig vi kan blive enige om. Hvis sommeren er her med masser af sol og varme, så er jeg mest til sommeren – og så er der tid til at besøge fine slotte der er omgivet af vand, og man får stresset af.

Så har vi vinteren, her er jeg kun til vinteren, hvis der er sne og der er mulighed for at komme ud og boltre sig i sneen – der findes ikke noget mere skønt end at suse ned ad bakken på en snescooter for fuld udblæsning – hvorimod den triste og våde sommer, hvor jeg næsten går i hi, bestemt ikke lige er mig.

Heldigvis findes der rejser der gør det muligt for mig, at få den sommer og vinter jeg gerne vil have – og efter vores Corona tid, har jeg også lært, at jeg ikke skal bestille mine ferier før tiden er inde til det – så man kan sige at jeg er blevet lidt mere impulsiv og målrettet hvad ferier angår.

Relaterede artikler